Annonce
Annonce
Hvem af disse stjerner er mon mest populær på Twitter? Hvem af disse stjerner er mon mest populær på Twitter?

Top 10 mest populære på Twitter

Hvem er de mest populære fodboldklubber og -spillere på Twitter? GOAL har undersøgt sagen og bringer her en top 10! Der er flere overraskelser på listen.

« Tidligere 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »

3. Neymar (45. i alt i verden)

@neymarjr - 17.950.934 followers

Neymar var allerede en populær herre, inden han kom til Europa, men siden skiftet til Barcelona i 2013, er hans popularitet eksploderet. Det indbringer den 23-årige brasilianer en tredjeplads på listen. Han ville måske ligge højere, hvis det ikke var for holdkammeraten Messi, som unægtelig løber med en stor del af opmærksomheden i Barcelona. Argentineren har dog utrolig nok ikke en officiel profil på Twitter, og så må Barcelona-fans jo nøjes med det næstbedste, Neymar.

« Tidligere 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »
Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
3544
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvilke fodboldspillere er mest populære? GOAL har undersøgt sagen, og her kommer listen over de 10 fodboldspillere i verden, der har flest fans på Facebook!

  • Det vælter frem med nye klubber i toppen af europæisk fodbold. Har du svært ved at vælge, hvilken én du skal holde med? Så tag denne test!

  • I det nye nummer af GOAL har vi talt med Daniel Wass, som lidt i det skjulte har udviklet sig til en stor stjerne i fransk fodbold. Hvor meget ved du egentlig om Wass?

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk