Annonce
Annonce
Hvem af disse stjerner er mon mest populær på Twitter? Hvem af disse stjerner er mon mest populær på Twitter?

Top 10 mest populære på Twitter

Hvem er de mest populære fodboldklubber og -spillere på Twitter? GOAL har undersøgt sagen og bringer her en top 10! Der er flere overraskelser på listen.

« Tidligere 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »

4. Real Madrid (54. i alt i verden)

@realmadrid - 15.700.879 followers

Barcelona er stadig størst på Facebook, men Real Madrid truer bagfra og har allerede overhalet arvefjenden Barcelona på Twitter. Forklaringen er utvivlsomt de seneste sæsoners succes. Klubber som Real Madrid og Barcelona er globale selskaber, og når man ikke kan lokke med lokalt tilhørsforhold og værdier, er det kun reelt succesen på banen, der tæller. Her har Real Madrid været bedst i de seneste sæsoner, og derfor er Real også den mest populære klub på Twitter.

« Tidligere 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »
Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
3544
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvilke fodboldspillere er mest populære? GOAL har undersøgt sagen, og her kommer listen over de 10 fodboldspillere i verden, der har flest fans på Facebook!

  • Det vælter frem med nye klubber i toppen af europæisk fodbold. Har du svært ved at vælge, hvilken én du skal holde med? Så tag denne test!

  • I det nye nummer af GOAL har vi talt med Daniel Wass, som lidt i det skjulte har udviklet sig til en stor stjerne i fransk fodbold. Hvor meget ved du egentlig om Wass?

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk