Annonce
Annonce
Hvem af disse stjerner er mon mest populær på Twitter? Hvem af disse stjerner er mon mest populær på Twitter?

Top 10 mest populære på Twitter

Hvem er de mest populære fodboldklubber og -spillere på Twitter? GOAL har undersøgt sagen og bringer her en top 10! Der er flere overraskelser på listen.

« Tidligere 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »

6. Ronaldinho (89. i alt i verden)

@10Ronaldinho - 12.027.866 followers

Gode, gamle Ronaldinho spiller nu om dage i den mexicanske klub Querétaro, men der er åbenbart mange nostalgikere på Twitter, der husker tilbage på dengang, da han brillerede i Barcelona og på det brasilianske landshold. Han er formentlig det største naturtalent, der nogensinde har betrådt en fodboldbane, men desværre havde han ikke den samme motivation som Cristiano Ronaldo og Lionel Messi og fik derfor kun en relativt kort karriere på absolut topplan.

« Tidligere 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »
Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
3544
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvilke fodboldspillere er mest populære? GOAL har undersøgt sagen, og her kommer listen over de 10 fodboldspillere i verden, der har flest fans på Facebook!

  • Det vælter frem med nye klubber i toppen af europæisk fodbold. Har du svært ved at vælge, hvilken én du skal holde med? Så tag denne test!

  • I det nye nummer af GOAL har vi talt med Daniel Wass, som lidt i det skjulte har udviklet sig til en stor stjerne i fransk fodbold. Hvor meget ved du egentlig om Wass?

Annonce
Seneste debatindlæg
Annonce