Annonce
Annonce
Hvem af disse stjerner er mon mest populær på Twitter? Hvem af disse stjerner er mon mest populær på Twitter?

Top 10 mest populære på Twitter

Hvem er de mest populære fodboldklubber og -spillere på Twitter? GOAL har undersøgt sagen og bringer her en top 10! Der er flere overraskelser på listen.

« Tidligere 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »

9. Gerard Piqué (107. i alt i verden)

@3gerardpique - 10.508.751 followers

Barcelonas forsvarsstjerne er en populær herre med over 10 millioner followers på Twitter. Sådan går det, når man har vundet alt, hvad der kan vindes, og desuden har spillet for to af verdens største klubber Manchester United og Barcelona. En anden vigtig årsag til Gerards placering finder vi oppe 16. pladsen på popularitetslisten, hvor hans hustru Shakira ligger med 30,7 millioner followers. Hvad kan vi lære af det? Tja, det kan åbenbart bedre betale sig at smide tøjet og bræge som en nødstedt grindehval på MTV end at spille fodbold, hvis man går efter at blive populær...

« Tidligere 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »
Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
3544
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvilke fodboldspillere er mest populære? GOAL har undersøgt sagen, og her kommer listen over de 10 fodboldspillere i verden, der har flest fans på Facebook!

  • Det vælter frem med nye klubber i toppen af europæisk fodbold. Har du svært ved at vælge, hvilken én du skal holde med? Så tag denne test!

  • I det nye nummer af GOAL har vi talt med Daniel Wass, som lidt i det skjulte har udviklet sig til en stor stjerne i fransk fodbold. Hvor meget ved du egentlig om Wass?

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk