Annonce
Annonce
Hvem af disse stjerner er mon mest populær på Twitter? Hvem af disse stjerner er mon mest populær på Twitter?

Top 10 mest populære på Twitter

Hvem er de mest populære fodboldklubber og -spillere på Twitter? GOAL har undersøgt sagen og bringer her en top 10! Der er flere overraskelser på listen.

« Tidligere 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »

2. Kaká (28. i alt i verden)

@KAKA - 22.557.418 followers

Kaká på 2. pladsen!? Det var ærlig talt lidt af en overraskelse for GOAL. Han har da spillet i nogle store klubber, og han var også god for Milan for fem år siden, men skulle det ligefrem være nok til at gøre ham så populær. Det hjælper sikkert at være den største stjerne i MLS, og han henter velsagtens også lidt popularitet i kristne kredse, men GOAL er stadig forbløffet. Måske er forklaringen bare den simple, at han er ret aktiv på Twitter og derfor sjov at følge.

« Tidligere 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »
Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
3544
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvilke fodboldspillere er mest populære? GOAL har undersøgt sagen, og her kommer listen over de 10 fodboldspillere i verden, der har flest fans på Facebook!

  • Det vælter frem med nye klubber i toppen af europæisk fodbold. Har du svært ved at vælge, hvilken én du skal holde med? Så tag denne test!

  • I det nye nummer af GOAL har vi talt med Daniel Wass, som lidt i det skjulte har udviklet sig til en stor stjerne i fransk fodbold. Hvor meget ved du egentlig om Wass?

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk