Annonce
Annonce
Hvem af disse stjerner er mon mest populær på Twitter? Hvem af disse stjerner er mon mest populær på Twitter?

Top 10 mest populære på Twitter

Hvem er de mest populære fodboldklubber og -spillere på Twitter? GOAL har undersøgt sagen og bringer her en top 10! Der er flere overraskelser på listen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »

Der er ingen tvivl om, at Twitter stadig ikke kan måle sig med Facebook, når det gælder brugere, men enhver superstjerne og storklub med respekt for sig selv gør alligevel klogt i at have en profil på det sociale medie, for det er en nem og hurtig måde at komme i direkte kontakt med sine fans på, og det er en billig måde at promovere sig selv og sit varemærke på.

Men hvem har egentlig flest followers på Twitter. GOAL har undersøgt sagen og gennemgår på de følgende sider de ti mest populære fodboldrelaterede profiler (Både spillere og klubber) på Twitter. Klik på tallet for at komme videre på listen.

Tallene i artiklen er opgjort per 28/4 2015.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »
Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
3544
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvilke fodboldspillere er mest populære? GOAL har undersøgt sagen, og her kommer listen over de 10 fodboldspillere i verden, der har flest fans på Facebook!

  • Det vælter frem med nye klubber i toppen af europæisk fodbold. Har du svært ved at vælge, hvilken én du skal holde med? Så tag denne test!

  • I det nye nummer af GOAL har vi talt med Daniel Wass, som lidt i det skjulte har udviklet sig til en stor stjerne i fransk fodbold. Hvor meget ved du egentlig om Wass?

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk