Annonce
Annonce
Basels Mohamed Salah er et stort talent, men hvem er ude efter Basels Mohamed Salah er et stort talent, men hvem er ude efter "Egyptens Messi"?

De hotteste rygter - 28. november

Der er godt en måned, til transfervinduet åbner igen, og storklubberne er allerede i gang med at lave indkøbslister til januarudsalget. Se dem her!

1 2 Næste »

Hele sommeren fulgte GOAL intensivt med i transfervinduet, men vi sprang af vognen, da transfervinduet lukkede i slutningen af august. Det var der imidlertid ingen grund til, for de vilde transferrygter er fortsat med nærmest uformindsket styrke siden da. Derfor vil vi med jævne mellemrum bringe en lille gennemgang af de hotteste rygter samt vurdere sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete klubskifter.

Bladr videre på næste side for at svælge i de hotteste rygter lige nu!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
1 Kommenter
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Det er spanierne, der dominerer ugens top ti. Hele fire har vi måttet gøre plads til. Spanien skaber spillere, der skaber chancer

  • De største fodboldklubber har efterhånden udviklet sig til verdensomspændende varemærker, men hvilken klub kan prale af at have flest fans i verden?

  • Har Ronaldo allerede vundet Guldbolden? Tja, men Mutu har igen fået ballade og filosoffen er selvsikker. Der er nyt fra Twitter

  • Hvor godt kender du de største stjerner i europæisk fodbold? Kan du genkende dem selv med sløret identitet? Det kan du få svaret på her!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk