Annonce
Annonce
Skal Mata til PSG? Eller har Mourinho opdaget ham? Skal Mata til PSG? Eller har Mourinho opdaget ham?

De hotteste julerygter

Der spilles kun i England, og det betyder, der er rigeligt med tid til at dyrke transferrygterne. Vinterens transfervindue står for døren.. så at sige

Chelsea rygter

Det forlyder at Chelsea, der var interesseret i at sælge Juan Mata indtil for en måned siden, netop har afvist et bud på Mata fra PSG. Chelsea skulle dog stadig være interesseret i den colombianske Inter-spiller Freddy Guarin.

Chelsea skulle også være interesseret i Wolfsburgs venstreback Ricardo Rodríguez. Den 21-årige schweizer ses som den perfekte afløser for Ashley Cole. Hvad siger Chelseas egen Ryan Bertrand til det?

Endelig er der noget, der tyder på, at Monacos stjerne, Radamel Falcao vil væk fra Monaco. Ham skulle Chelsea også være interesseret i.

Hvor sandsynligt? Hvad der foregår med Mata, er der ingen der helt forstår. Freddy Guarin passer til Mourinhos stil, for han er klar til at slide. Rodríguez har haft en fremragende sæson, og spørgsmålet er om Wolfsburg kan holde på ham indtil sommeren, eller om der er flere klubber, der vil prøve at få fingre i ham. Falcao har Chelsea brug for, da den eneste målscorende angriber klubben har er blevet udlejet. Men vil Monaco acceptere et så hurtigt salg?

Ivan Rakitic til Liverpool eller Manchester United?

Den kroatiske midtbanespiller Ivan Rakitic har været en af La Ligas bedste midtbanespillere i denne sæson. Så opstår der rygter.

Hvor sandsynligt? Rakitic spiller for Sevilla og frisparkseksperten kan være på vej til en større klub, så Sevilla kan få nogle penge. Dem mangler man i Spanien i disse tider.

Pedro Rodríguez til Arsenal?

Med Neymar og Alexis Sánchez i spillehumør kan Pedro få brug for en ny klub, og så opstår rygterne. Pedro har været ind og ud af holdet, og Arsenal har brug for flere spillere fra den øverste skuffe.

Hvor sandsynligt? Pedro har lige lavet hattrick og et klubskifte med et halvt år til VM - det er svært at tro på. Men til sommer...

Se mere om samme emne:
3 Kommenter
Tror altså ikke rigtig på den med Mata
03-01-2014 19:45 · 0 Point · Svar
mathia$_thors€n
Ingen tvivl om at Chelsea behøver en angriber. De burde efter min mening have købt Cavani i sommers, men de valgte Eto'o. Og skulle det mislykkedes med Falcao, så har de også andre i kikkerten. Både Diego Costa, Gonzalo Higuain og Karim Benzema skulle de være interreseret i.
Og Balotelli
28-12-2013 19:53 · 0 Point · Svar
Ingen tvivl om at Chelsea behøver en angriber. De burde efter min mening have købt Cavani i sommers, men de valgte Eto'o. Og skulle det mislykkedes med Falcao, så har de også andre i kikkerten. Både Diego Costa, Gonzalo Higuain og Karim Benzema skulle de være interreseret i.
26-12-2013 21:48 · 0 Point · Svar
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Han er svensk, han er arrogant, og han scorer mange mål. Zlatan har efterhånden udviklet sig til en verdenstjerne, men hvor meget ved du om ham?

  • GOAL 12 udråbte van Persie til årets målscorer 2013 og brugerne på goal.dk var enige

  • - når Messi og Ronaldo ikke kunne komme

  • Det sikreste tegn på julen er kommet: Al fodbold ligger nu stille indtil næste år. Undtagen i England. Der spiller de på livet løs

Annonce
Mest læste
Annonce