Annonce
Annonce
De spanske verdensmestre i deres nye hjemmebanetrøjer til VM i Brasilien. De spanske verdensmestre i deres nye hjemmebanetrøjer til VM i Brasilien.

De flotteste VM-trøjer - Europa

VM I Brasilien nærmer sig med stormskridt, men hvilket hold bliver mest velklædt? Det brændende spørgsmål vil GOAL forsøge at besvare. Vi lægger ud med Europa.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Næste »

VM handler ikke kun om fodbold, men også om mode. GOAL har kigger nærmere på de 13 europæiske VM-hjemmebanetrøjer, og på de følgende sider kan du se trøjerne samt læse GOALs moderedaktørs holdning til dem. I senere artikler gennemgår vi trøjerne fra de øvrige kontinenter, og derefter får samtlige brugere på GOAL muligheden for at kåre den flotteste VM-trøje 2014.

Men nok snak! Lad os se på de europæiske trøjebidrag til VM.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Næste »
Se mere om samme emne:
2 Kommenter
editor
Skulle der være nogen, der bliver vrede over mine bedømmelser, kan jeg glæde jer med, at en læser engang fortalte mig, at jeg var modeignorant. Og han burde vide det, for hans mor var designer. Oh snap!
Så passer det bedre med det der står!
04-04-2014 20:36 · 0 Point · Svar
Skulle der være nogen, der bliver vrede over mine bedømmelser, kan jeg glæde jer med, at en læser engang fortalte mig, at jeg var modeignorant. Og han burde vide det, for hans mor var designer. Oh snap!
03-04-2014 15:06 · 0 Point · Svar
Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • VM løber af stablen i Brasilien om få måneder, og det fejrer GOAL med en gennemgang af samtlige slutrunder fra 1930 til nu. Læs med her.

  • GOAL har igen fundet det virtuelle surfbræt frem og surfer på de sociale mediers rygtebølger!

  • De største fodboldklubber har efterhånden udviklet sig til verdensomspændende varemærker, men hvilken klub kan prale af at have flest fans i verden?

  • VM I Brasilien nærmer sig, men hvilket hold bliver mest velklædt? Det brændende spørgsmål vil GOAL forsøge at besvare. Nu er turen kommet til Amerika.

  • VM I Brasilien nærmer sig, men hvilket hold bliver mest velklædt? Det brændende spørgsmål vil GOAL forsøge at besvare. Nu er turen kommet til Afrika og Asien.

  • GOALs har givet sine bud på de bedste og værste VM-trøjer, men nu er det læsernes tur til at udpege den flotteste VM-trøje.

  • GOAL har endnu en gang været en tur på de sociale medier og har fundet de sjoveste, mærkeligste, mest skræmmende og mest tankevækkende tweets.

  • Første spillerunde er overstået, og et pragtfuldt VM er for alvor kommet i gang. Også på Twitter, hvor vi har samlet nogle af de bedste VM-tweets.

  • Så er den gal igen! Luis Suárez har igen flashet bisserne på fodboldbanen. GOAL har samlet de bedste og sjoveste tweets om gårdagens episode.

  • GOAL 2 er ude i butikkerne! 84 sider med Griezmann, Kanté, top 15 driblere og ikke mindst alt om forårets slutspil i Champions League!

Annonce
Annonce