Annonce
Annonce
Elfenbenskysten og Sydkorea ved VM i 2010. Hvordan ser deres VM-trøjer ud i år? Elfenbenskysten og Sydkorea ved VM i 2010. Hvordan ser deres VM-trøjer ud i år?

De flotteste VM-trøjer - Afrika og Asien

VM I Brasilien nærmer sig, men hvilket hold bliver mest velklædt? Det brændende spørgsmål vil GOAL forsøge at besvare. Nu er turen kommet til Afrika og Asien.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste »

VM handler ikke kun om fodbold, men også om mode. Efter at have kigget de europæiske og de amerikanske hjemmebanetrøjer til VM nærmere efter i sømmene er turen nu kommet til de fire asiatiske og fem afrikanske VM-deltagere, som GOAL har valgt at slå sammen med hård hånd. På de følgende sider kan du se alle ni trøjer fra Afrika og Asien samt læse GOALs moderedaktørs holdning til dem.

Snart har vi været igennem de samtlige trøjer til VM 2014, og så bliver det jeres tur til at kåre den flotteste VM-trøje i 2014.

Men nok snak! Lad os se på de afroasiatiske trøjebidrag til VM.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste »
Se mere om samme emne:
2 Kommenter
editor
Når du har kigget de skønne trøjer igennem, så husk lige at udfylde ugens Battlechamp-kupon, som lukker i dag lørdag klokken 15:30!
OK! ;D
Når du har kigget de skønne trøjer igennem, så husk lige at udfylde ugens Battlechamp-kupon, som lukker i dag lørdag klokken 15:30!
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • VM I Brasilien nærmer sig, men hvilket hold bliver mest velklædt? Det brændende spørgsmål vil GOAL forsøge at besvare. Nu er turen kommet til Amerika.

  • VM I Brasilien nærmer sig med stormskridt, men hvilket hold bliver mest velklædt? Det brændende spørgsmål vil GOAL forsøge at besvare. Vi lægger ud med Europa.

  • VM løber af stablen i Brasilien om få måneder, og det fejrer GOAL med en gennemgang af samtlige slutrunder fra 1930 til nu. Læs med her.

  • GOAL har igen fundet det virtuelle surfbræt frem og surfer på de sociale mediers rygtebølger!

  • Fodboldkrigen og Pelés hattrick

  • GOALs har givet sine bud på de bedste og værste VM-trøjer, men nu er det læsernes tur til at udpege den flotteste VM-trøje.

  • GOAL har endnu en gang gravet guld dybt i minegangene på de sociale medier. Og vi har fundet et par guldklumper!

  • Nu har du chancen for at vinde Brazuca den officielle kampbold til VM i Brasilien. Læs alt om, hvad du skal gøre!

Annonce
Annonce
Luk