Annonce
Annonce
Barcelona og Bayern i tæt duel. Historien gentager sig i Top 100 klubber, som du finder i GOAL 10/2013. Barcelona og Bayern i tæt duel. Historien gentager sig i Top 100 klubber, som du finder i GOAL 10/2013.

De bedste klubber

GOAL 10 er på gaden på mandag! Traditionen tro kårer vi de 100 bedste fodboldklubber i Europa. Se sidste års ti bedste, og kom med dit bud på årets top 10.

1 2 3 Næste »

GOALs oktober-nummer rammer butikkerne på mandag den 7/10. Det er efterhånden blevet en fast tradition, at GOAL 10 er centreret omkring kåringen af Europas 100 bedste fodboldklubber, og dette år er naturligvis ingen undtagelse.

Ligesom tidligere år arbejder vi ud fra en række kriterier, når vi vurderer klubberne. Det drejer sig om spillertrup, offensiv, defensiv, tradition, talent, ledelse, økonomi, popularitet, infrastruktur og tendens. Med andre ord går vi grundigt til værks i kåringen, og det kræver mere end en blot rig ejer, stolte traditioner eller et flot stadion for at gå til tops på GOALs top 100 klubber. De bedste klubber på listen har hele pakken.

Hvis du bladrer om på næste side, kan du de de ti øverst placerede klubber sidste år...

1 2 3 Næste »
Se mere om samme emne:
4 Kommenter
Min liste:

1. Bayern

2. Real Madrid

3. Barcelona

4. Chelsea

5. Juventus

6. Man Utd

7. PSG

8. Man City

9. Dortmund

10. Arsenal
1.Bayern 2. Real 3. Barca 4. United 5. Chelsea 6. Juve 7. City 8. Dortmund 9. PSG 10. Milan

Hvad laver Inter, Liverpool og Arsenal på listen.
Syntes altså juve ligger lidt højt
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Transfervinduet er smækket i for denne gang. Fik du det hele med? GOAL hjælper dig med at få overblik over sommerens ti største transfers!

  • Transfervinduet er ganske vist lukket, men rygtemøllen maler videre. GOAL holder forsat øje med de hotteste rygter og viderebringer dem her!

  • Det seneste skud på stammen i den populære Football Manager-serie udkommer 31. oktober. Nu giver GOAL chancen for at vinde et eksemplar af FM 2014!

Annonce
Annonce
Luk