Annonce
Annonce
F.C.København og Dame N'Doye behøver næppe anstrenge sig synderlig for at vinde Superligaen. F.C.København og Dame N'Doye behøver næppe anstrenge sig synderlig for at vinde Superligaen.

Dansk guld billigt til salg

Guldpriserne har aldrig været højere, men hjemme i den danske Superliga er guldet er billigt til salg.

Selvom et dansk mesterskab giver en direkte plads i Champions Leagues gruppespil, og dermed mange millioner lige ned i klubkassen, er det svært at se, hvilket hold der skal true F.C. København i denne sæson. FCK har ellers været blege i den første sæson efter Ståle Solbakkens afgang og Champions League-succesen. Hele defensiven, på nær målmand Johan Wiland, er væk, men pudsigt nok har det mest været i det offensive spil, og frem for alt på midtbanen, at det har haltet. Nyindkøbene har over en bred kamp floppet, og bærende kreative kræfter som Claudemir og Bolaños har spillet uinspireret og sjusket. Ikke desto mindre fører FCK stadig med fem point foran nærmeste forfølger, overraskelsen fra FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland har fået stor ros for at spille teknisk betonet pasningsspil og bliver ofte sammenlignet med Barcelona, når danske sportsjournalister tager klaphatten på og slår hjernen fra. Hvis man kigger på målscoren, må det dog være tydeligt for enhver, at holdets styrke frem for alt ligger i en bundsolid bagkæde med landsholdsspillere som Bjelland, Okore og Mtiliga med støtte fra en hårdtarbejdende defensiv midtbane. Det kan bære langt, men næppe til guld, for dertil mangler holdet en klasseangriber og bedre defensiv bredde, så der er råd til de uundgåelige karantæner og skader i foråret.

Hvem skal ellers udfordre, når traditionelle topklubber som OB og Brøndby for længst har meldt sig ud af guldkampen? AGF og AaB savner den fornødne kvalitet i truppen, AC Horsens savner den solgte topscorer Gilberto Macena, og FC Midtjylland savner stabilitet. Derfor kommer Superligaen til at savne spænding i foråret – med mindre FCK går helt ned, og FCN udretter mirakler.

9 Kommenter
helt enig, Chelsea-Man, bundby rykker ud, haha.
1.fck
2.fcn
3.ach

superligaens niveau er ikke bedre end at et underpræsterende fck hold uden problemer vil vinde. Fcn spiller flot fodbold og er nok den største udfordrer til fck. Ach mangler en målscorer men tror de alligevel de napper bronze. Ærgeligt at både OB og Brøndby har haft en så ringe sæson for de to hold i form ville sagtens kunne udfordre det fck hold vi ser lige nu.
Er glad for FCK ikke er så rustet som sidste år.. Det gjorde det hele kedeligt.. Fck tog alt for let på det.. Men tror FCK vinder lortet igen i år, dog kommer de til at kæmpe om det. Så kommer FCN, Horsens og FCM... Kommer til at savne BIF og OB. :b
1.fck.
2.fcn.
3.ach.
Mit bud på Top 4:

1. FCK - på grund af truppens kvalitet, men jeg savner en defensiv ankermand.
2. FCN - på grund af forsvaret. De er svære at score mod, og så henter man mange point.
3. FCM - på grund af de boldstærke afrikanske slidere, men lidt for svag defensiv.
4. Horsens - på grund af midtbanen og et fast sammentømret koncept, men Johan Absalonsen er ikke en værdig afløser for Macena.
fck vinder mesterskabet i år. men midtjylland tager 2. pladsen og nej det er ikke kun fordi at jeg er midtjylland supporter, men også fordi at jeg simpelthen ikke tror at fcn kan spille en hel sæson godt, det havde en god efterårs sæson, men de har aldrig haft en hel god sæson. Midtjylland plejer også at spille rigtig godt om foråret ja jeg ved ikke hvorfor.

1. fck
2.fcm
3.fcn
4.ach/agf
Jeg håber på FCN laver en overraskelse og vinder superligaen men har desværre min tvivl ...

Det ender nok som følgende:
FCK
FCN
FCM

Tror ikke på AC Horsens kan holde niveauet.. Og ingen af
Kandidaterne til guldet er mindre ustabile end FCK, så må
Desværre erkende at guldet højst sandsynligt går til dem igen
1. FCK
2. FCN
3. AGF

Horsens mangler tydeligt Macena!
Selvom at mange FCK spillere har spillet en dårlig sæson (Claudemir især!) har de alligevel lang højere klasse end de andre Superliga holds spillere, på tilsvarende positioner.
Hvad er jeres bud på topplaceringerne i Superligaen i denne sæson?
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk