Annonce
Annonce
Er Wayne Rooney på vej til at flyve væk fra Manchester United? Er Wayne Rooney på vej til at flyve væk fra Manchester United?

Dagens hotteste rygter – 8. oktober

GOAL 10/2014 er på gaden med alt om transfers, rygter og silly season! Her er et lille udpluk af dagens hotteste rygter frisk fra torvet!

1 2 Næste »

Det kan være svært at holde trit med de seneste transferrygter, for de europæiske storklubber har valgt at fejre UEFA’s Financial Fairplay med at kaste om sig med penge. Som en udvidet service for vores forvirrede læsere, bringer GOAL en lille gennemgang af de hotteste rygter netop nu samt vurderer sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete transfers.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for onsdag den 8. oktober 2014!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Efteråret er i fuld gang, og transfervinduerne er langt væk, men rygtemøllen maler lystigt videre. Hvilke klubber prøver at slå kloen i hvilke spillere i dag?

  • Han er svensk, han er arrogant, og han scorer mange mål. Zlatan har efterhånden udviklet sig til en verdenstjerne, men hvor meget ved du om ham?

  • Krudtrøgen har lagt sig, transfervinduet er lukket, og det er nu tid til at gøre status. Her er GOALs vurdering af de 10 største transfers i sommeren 2014.

Annonce
Annonce
Luk