Annonce
Annonce
Vil vi snart se Pato tilbage i europæisk fodbold? Få svaret på dagens rygtebørs! Vil vi snart se Pato tilbage i europæisk fodbold? Få svaret på dagens rygtebørs!

Dagens hotteste rygter - 7. november

London, São Paulo, Milano og ... øh, Liverpool er blot nogle få af de glamourøse destinationer, vi besøger i dagens rygtebørs.

1 2 Næste »

Hele sommeren fulgte GOAL intensivt med i transfervinduet, men vi sprang af vognen, da transfervinduet lukkede i slutningen af august. Det var der imidlertid ingen grund til, for de vilde transferrygter er fortsat med nærmest uformindsket styrke siden da. Derfor vil vi med jævne mellemrum bringe en lille gennemgang af de hotteste rygter samt vurdere sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete klubskifter.

Bladr videre på næste side for at mæske dig i de hotteste rygter lige nu!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvis du synes, at stormen i mandags blæste kraftigt, så bare vent til du oplever en tur i rygteorkanen. Hold på hat og briller, for der bliver turbulens!

  • Det er en skør skør fodboldverden på Twitter

  • Den tyske superstjerne har været fænomenal i efteråret, men hvor meget ved du egentlig om ham? Tag GOALs store Özil-quiz, og få svaret!

  • Det er tid til sæsonens første top ti over de europæiske storklubber. Hvordan ser styrkeforholdet ud efter oktober måned? Læs med på GOAL bud!

Annonce
Annonce
Luk