Annonce
Annonce
Er Fellaini utilfreds i Everton? Hvem vil have ham? Læs mere i dagens rygtebørs. Er Fellaini utilfreds i Everton? Hvem vil have ham? Læs mere i dagens rygtebørs.

Dagens hotteste rygter - 7. juni

Kan det passe, at der ingen Monaco-rygter er i dag? Der er kun én måde at finde ud af det på. Læs dagens hotteste rygter håndplukket af GOAL!

1 2 Næste »

Det er svært at holde trit med de seneste transferrygter, for der har virkelig været gang i både træner- og spillerkarussellen i sommeren 2013. Som en service for vores forvirrede læsere, bringer GOAL hver dag en lille gennemgang af de hotteste rygter samt vurderer sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete klubskifter.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for fredag den 7. juni 2013!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
2 Kommenter
Nicolas2011
Håber at varela skifter
Dit håb gik i opfyldelse.
Håber at varela skifter
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Den uruguayanske bomber har båret Liverpool på sine skuldre i denne sæson og scoret mange flotte mål. Her er en stribe af de bedste!

  • GOAL fortsætter hyldesten af forsvarsspillere, og turen er nu kommet til det centrale forsvar og kårer her Top 10 midterforsvarere i europæisk fodbold.

  • GOAL 5 er som bekendt et stort talentnummer, og det vil vi gerne fejre med en temmelig svær billedquiz, hvor du skal forsøge at gætte talenter. Tør du?

  • Denne tid bliver ikke kaldt for silly season uden grund. Vilde rygter flyver rundt, og ind imellem bliver de endda til virkelighed. Se de hotteste her!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk