Annonce
Annonce
Skal John Terry væk fra Chelsea? Måske til Monaco? Få svaret i dagens rygtebørs! Skal John Terry væk fra Chelsea? Måske til Monaco? Få svaret i dagens rygtebørs!

Dagens hotteste rygter - 5. juni

Endnu en dag, endnu en flok mere eller mindre sandsynlige rygter! Hvilken stjerner skal mon til Monaco i dag? GOAL har svaret!

1 2 Næste »

Det er svært at holde trit med de seneste transferrygter, for der har virkelig været gang i både træner- og spillerkarussellen i sommeren 2013. Som en service for vores forvirrede læsere, bringer GOAL hver dag en lille gennemgang af de hotteste rygter samt vurderer sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete klubskifter.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for onsdag den 5. juni 2013!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
9 Kommenter
mathia$_thors€n
Genialt! Så kunne Bayern have både Lewandowski, Mandzukic og Gomez i angrebet
Hvis/når Lewandowski kommer, ryger Gomez nok på porten. Det er svært at se ham som en "falsk 9'er" i Guardiolas formation. Han er lidt for meget rigtig 9'er til at være falsk...
Genialt! Så kunne Bayern have både Lewandowski, Mandzukic og Gomez i angrebet
Jeg siger ikke, at Frankrig er dårlige, jeg siger bare, at Wenger køber dem mens de er ret gode, og så er de pludselig ret ringe.
Hehe. Ja, Wenger er ikke god til at finde folk, der holder et højt, stabilt niveau. Ham og hans evindelige franskmænd.
Fedt med dagens hotteste rygter..
I.Akinfeev
CR7 har sat huset til salg i Madrid - ManU officiale twitter account har sagt Ronaldo er kommet til ManU og mere info ville komme senere. Og i mener stadig ikke han er på vej?
Jeg så godt, at Ronaldo angiveligt havde sat sit hus til salg, men samtidig går der historier om en treårig kontraktforlængelse. Og med mindre Glazer-familien har fundet en seddelpresse i kælderen på Old Trafford, kan jeg ikke se økonomien løbe rundt i et stort bud samt kæmpeløn til Ronaldo.

Men jeg må indrømme, at United-rygterne er mere vedholdende end jeg først troede.
05-06-2013 16:18 (Redigering udført!: 05-06-2013 16:19) · Svar
CR7 har sat huset til salg i Madrid - ManU officiale twitter account har sagt Ronaldo er kommet til ManU og mere info ville komme senere. Og i mener stadig ikke han er på vej?
Eventuelle svinere til Liverpool og Arsenal i teksten er ganske utilsigtede
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Har du svært ved at vælge, hvilken klub du skal holde med? Frygt ej, for hjælpen er nær. Du skal blot tage GOALs klubtest, så bliver du meget klogere.

  • Hvor meget ved du om den portugisiske super star?

  • GOAL lancerer en ny quiz, hvor du skal forsøge at gætte, hvilken fodboldspiller vi taler om, ved hjælp af nogle ledetråde. Er du fodboldekspert? Få svaret her!

  • GOAL fortsætter hyldesten af forsvarsspillere, og turen er nu kommet til det centrale forsvar og kårer her Top 10 midterforsvarere i europæisk fodbold.

  • Som fodboldmagasin er det uklogt at have kæledægger, men det blæser GOAL højt og flot på og giver her ti gode grunde til, hvorfor tysk fodbold styrer!

  • GOAL bringer dagens hotteste spiller-og trænerrygter fra den internationale fodboldverden. Hvem skal nu til Monaco? Læs mere her!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk