Annonce
Annonce
Chok! Eden Hazard rygtes væk fra Chelsea!? Silly season er begyndt. Chok! Eden Hazard rygtes væk fra Chelsea!? Silly season er begyndt.

Dagens hotteste rygter – 4. januar 2014

Et nyt fodboldår truer! Januar-transfervinduet er smækket op på vid gab, og nu svirrer transferrygterne for alvor igen. Hold dig ajour her!

1 2 Næste »

Det kan ind imellem være svært at holde trit med de seneste transferrygter, for de europæiske klubber har valgt at fejre UEFA’s Financial Fairplay med at kaste om sig med penge. Som en udvidet service for vores forvirrede læsere, bringer GOAL en lille gennemgang af de hotteste rygter netop nu samt vurderer sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete transfers.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for lørdag den 4. januar 2014!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
5 Kommenter
Ahhh......Levandowski lægetjek nu? NEJ!
Jeg tror bestemt ikke Hazard skifter til Paris, men jeg er jo mega Barca fan så det vilde være trælds hvis Tello skifter, men jeg vil gerne kunne se ham på en lejeaftale. Det kunne være godt for begge parter.
Robert Lewandowski har gennemført lægetjekket i München og skriver en 5-årig kontrakt med Bayern, der træder i kraft til sommer (ifølge Bulibold/Bild).
Ahhhh.......Jeg har sagt at jeg ikke tro på Mata meeennnn...........Det bliver ved aligevel. Berbatov ser jeg heller ikke skifte til Arsenal
Husk at tippe. Du finder et link øverst med titlen "Battlechamp"!
Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Han er svensk, han er arrogant, og han scorer mange mål. Zlatan har efterhånden udviklet sig til en verdenstjerne, men hvor meget ved du om ham?

  • Se hvordan efterårets bedste hold ser ud, hvis man sætter det efter statistik

  • Der spilles kun i England, og det betyder, der er rigeligt med tid til at dyrke transferrygterne. Vinterens transfervindue står for døren.. så at sige

  • GOAL fejrer det truende nytår med et kært gensyn med stjernequizzen. Hvor godt kender du stjernerne i europæisk fodbold? Få svaret her!

Annonce
Annonce
Luk