Annonce
Annonce
Er Christian Eriksen blevet for stor til Tottenham? Hvor skal han hen? Er Christian Eriksen blevet for stor til Tottenham? Hvor skal han hen?

Dagens hotteste rygter – 4. december

Det er længe siden sidst, men transfervinduet nærmer sig, og nu er det tid igen, tid til de hotteste transferrygter!

1 2 Næste »

Det kan være svært at holde trit med de seneste transferrygter, for de europæiske storklubber har valgt at fejre UEFA’s Financial Fairplay med at kaste om sig med penge. Som en udvidet service for vores forvirrede læsere, bringer GOAL en lille gennemgang af de hotteste rygter netop nu samt vurderer sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete transfers.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for torsdag den 4. december 2014!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
2 Kommenter
Christian Eriksen til PSG

I forhold til sandsynligheden, så vil jeg mener at der flere ting der gør, at det sagtens ville kunne lade sig gøre. PSG har pengene og Tottenham har villigheden til at tage "dumme" beslutninger.

Set fra Christian Eriksens side mener jeg dog det ville være et rigtig dumt valg. Han ville komme til en klub uden tålmodighed og hvor der som udgangspunkt ikke er plads til ham på hans favoritplads. Der er større navne end ham på de resterende offensive pladser og i en klub som PSG betyder navn og brandværdi meget - ellers ville de nok aldrig have betalt så meget for David Luiz.
14-12-2014 21:48 · 0 Point · Svar
Og husk lige at udfylde ugens Battlechamp-tipskupon - der er et fint link på forsiden, og der er en præmie til bedste tipper!
04-12-2014 12:49 · 0 Point · Svar
Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce