Annonce
Annonce
Hvilken storklub har kastet nettet ud efter den tyske angrebsveteran Miroslav Klose? Hvilken storklub har kastet nettet ud efter den tyske angrebsveteran Miroslav Klose?

Dagens hotteste rygter - 31. januar

Transfervinduet går ind i sit sidste døgn. Hvilke store transfers ligger og lurer her på falderebet? Læs de hotteste rygter på transfervinduets sidste dag.

1 2 Næste »

Det kan være svært at holde trit med de seneste transferrygter, for de europæiske storklubber har valgt at fejre UEFA’s Financial Fair Play med at kaste om sig med penge. Som en udvidet service for vores forvirrede læsere, bringer GOAL en lille gennemgang af vinterens hotteste rygter netop nu samt vurderer sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete transfers.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for fredag den 31. januar 2014!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
2 Kommenter
Efter signe så skulle William Kvist i lørdags havde været til lægetjek i Fulham. Det kunne være en mulighed, men Fulham har allerede Scott Parker, som en midtbane.
Update - seneste rygte:
Berbatov forlader efter alt at dømme Fulham. Tottenham har længe lignet den sikre destination, men nu har Monaco angiveligt meldt sig ind i kampen om den flegmatiske bulgarer. De mangler også en midlertidig afløser for skadede Falcao.
Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Se hvordan efterårets bedste hold ser ud, hvis man sætter det efter statistik

  • Så er det atter blevet quiztid! Hvor godt kender du egentlig de europæiske klublogoer? Få svaret med GOALs store logoquiz!

  • Moyes har åbnet tegnebogen, og nu går det hele transferamok! Eller gør det? Læs de hotteste rygter i transfervinduets sidste dage.

  • GOAL holder endnu en gang vejret og dykker ned i de sociale mediers evigt rindende nyhedsstrøm.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk