Annonce
Annonce
Er Shinji Kagawa på vej til at drible sig væk fra Manchester United? Læs dagens rygtebørs! Er Shinji Kagawa på vej til at drible sig væk fra Manchester United? Læs dagens rygtebørs!

Dagens hotteste rygter – 30. august

Transfervinduet lukker 31. august i samtlige store ligaer, så der er ved at være pres på. Det giver en masse vilde rygter, som du kan læse om her!

1 2 Næste »

Det er svært at holde trit med de seneste transferrygter, for der har virkelig været gang i både træner- og spillerkarussellen i sommeren 2013. Som en udvidet service for vores forvirrede læsere, bringer GOAL hver dag en lille gennemgang af de hotteste rygter samt vurderer sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete klubskifter.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for fredag den 30. august 2013!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
2 Kommenter
:-)
30-08-2013 15:05 · 0 Point · Svar
Dagens hotteste rygte:

Kevin-Prince Boateng til Schalke 04

Hans afgang giver plads til:

Kaka til AC Milan
30-08-2013 11:57 · 0 Point · Svar
Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • En lang sommerpause er ovre, fodboldsæsonen er i gang igen, og det betyder også, at GOALs egen tipskupon, Battlechamp, er tilbage!

  • Det vælter frem med nye klubber i toppen af europæisk fodbold. Har du svært ved at vælge, hvilken én du skal holde med? Så tag denne test!

  • Transfervinduet lukker om få dage, så trænerne skal til at skynde sig, hvis de vil købe alle de spillere, som rygterne sætter dem i forbindelse med.

Annonce
Annonce