Annonce
Annonce
Hey, Sergio Ramos! Hvis du lukker øjnene, kan du ikke se, hvilke klubber, der vil købe dig i næste transfervindue... Hey, Sergio Ramos! Hvis du lukker øjnene, kan du ikke se, hvilke klubber, der vil købe dig i næste transfervindue...

Dagens hotteste rygter – 3. oktober

Transfervinduet er ganske vist lukket, men rygtemøllen maler videre. GOAL holder forsat øje med de hotteste rygter og viderebringer dem her!

1 2 Næste »

Hele sommeren fulgte GOAL intensivt med i transfervinduet, men vi sprang af vognen, da transfervinduet lukkede i slutningen af august. Det var der imidlertid ingen grund til, for de vilde transferrygter er fortsat med nærmest uformindsket styrke siden da. Derfor vil vi med jævne mellemrum bringe en lille gennemgang af de hotteste rygter samt vurdere sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete klubskifter.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for de hotteste rygter lige nu!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
3 Kommenter
Håber virkelig ikke at vi mister Suarez. Dog håber jeg at vi går ind i kampen om William Carvalho og Kevin de Bruyne. Har kun hørt godt om begge.
Raul var også meget elsket... ;-)
Tvivler på at Sergio Ramos flytter, det mest sandsynlige er at han ender sine dag i Madrid, han er en meget elsket person i Madrid.
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Mest læste
Annonce
Luk