Annonce
Annonce
Er Cavani på vej væk fra Napoli? GOAL samler op på de hotteste rygter. Er Cavani på vej væk fra Napoli? GOAL samler op på de hotteste rygter.

Dagens hotteste rygter - 3. juni

Man kan godt blive lidt forvirret, når rygterne svirrer løs i Silly Season, men fat mod! GOAL samler hver dag op på de hotteste rygter.

1 2 Næste »

Det er svært at holde trit med de seneste transferrygter, for der har virkelig været gang i både træner- og spillerkarussellen i sommeren 2013. Som en service for vores forvirrede læsere, bringer GOAL hver dag en lille gennemgang af de hotteste rygter samt vurderer sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete klubskifter.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for den 3. juni 2013!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
2 Kommenter
editor
Mou's back in da house! O yeah!

Tjek denne fantastiske gif, jeg faldt over på nettet!

Fed video :-)
04-06-2013 15:41 · 0 Point · Svar
Mou's back in da house! O yeah!

Tjek denne fantastiske gif, jeg faldt over på nettet!

03-06-2013 12:03 · + 4 Point · Svar
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvor meget ved du om den portugisiske super star?

  • Gareth Bale har været flyvende i foråret og begynder efterhånden at være favorit til at blive årets spiller i Premier League, men hvor meget ved du om ham?

  • Vi har videreudviklet quizzen fra sidste uge, så nu skal du gætte, hvilken fodboldspiller vi taler om, ud fra et billede. Tør du prøve kræfter med GOALs nye billedquiz?

  • GOAL fortsætter hyldesten af forsvarsspillere, og turen er nu kommet til det centrale forsvar og kårer her Top 10 midterforsvarere i europæisk fodbold.

  • Efter en fantastisk sæson og en endnu mere fantastisk finale vil GOAL gerne ønske vinderen af Champions League 2013 tillykke med en lille billedkavalkade!

  • Som fodboldmagasin er det uklogt at have kæledægger, men det blæser GOAL højt og flot på og giver her ti gode grunde til, hvorfor tysk fodbold styrer!

Annonce
Annonce