Annonce
Annonce
Er Toni Kroos snart fortid i Guardiolas Bayern? Læs dagens rygter, og få svaret! Er Toni Kroos snart fortid i Guardiolas Bayern? Læs dagens rygter, og få svaret!

Dagens hotteste rygter – 29. januar

Moyes har åbnet tegnebogen, og nu går det hele transferamok! Eller gør det? Læs de hotteste rygter i transfervinduets sidste dage.

1 2 Næste »

Det kan være svært at holde trit med de seneste transferrygter, for de europæiske storklubber har valgt at fejre UEFA’s Financial Fairplay med at kaste om sig med penge. Som en udvidet service for vores forvirrede læsere, bringer GOAL en lille gennemgang af vinterens hotteste rygter netop nu samt vurderer sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete transfers.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for onsdag den 29. januar 2014!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
3 Kommenter
Barca slipper et stort talent nemlig Sanabria til Roma. Og samtigdig forlænger de med Dongou og Bagnack, men det er altid godt.
29-01-2014 18:50 · 0 Point · Svar
Cornelius tilbage til Superligaen for rekordbeløb må vel også næsten siges at være et stort nok rygte til at komme med i dagens buket. Corner FTW!
29-01-2014 17:38 · 0 Point · Svar
Draxlers frikøbsklausul skulle ligge på omkring 32-34 millioner pund, men det skulle Wenger mene at være et overdrevet beløb. Men vi må se om han ender med at skifte mening til sommer.
29-01-2014 17:22 · 0 Point · Svar
Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Rekorder, smurmulende teenagere, fyring for åben skærm og trøjesjusk. Twitter har det hele! Vi har samlet de bedste fodboldtweets fra de seneste dage.

  • Så er det atter blevet quiztid! Hvor godt kender du egentlig de europæiske klublogoer? Få svaret med GOALs store logoquiz!

  • Der er blot en uge til vinter-transfervinduet lukker for denne gang, og nu begynder der så småt at ske noget. Læs dagens hotteste rygter her!

Annonce
Annonce