Annonce
Annonce
Hvor skal Pepe hen? Få et bud på hans fremtid på dagens rygtebørs! Hvor skal Pepe hen? Få et bud på hans fremtid på dagens rygtebørs!

Dagens hotteste rygter - 28. juni

Det er fredag, det er weekend, det er sommerferie. GOAL har plukket en buket af de mest aktuelle rygter. Læs dem før dine venner!

1 2 Næste »

Det er svært at holde trit med de seneste transferrygter, for der har virkelig været gang i både træner- og spillerkarussellen i sommeren 2013. Som en udvidet service for vores forvirrede læsere, bringer GOAL hver dag en lille gennemgang af de hotteste rygter samt vurderer sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete klubskifter.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for fredag den 28. juni 2013!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
1 Kommenter
kom så Bale skift til united :D
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Mitre og GOAL udlodder en plads på Laudrup & Høghs ProCamp 2013! Læs her hvordan lige netop du får pladsen!

  • Nu kan du være med til at kåre sæsonens bedste i 2012/13. GOAL uddeler nemlig for første gang prisen for sæsonens bedste fodboldspiller.

  • Brug fem minutter af din kostbare tid på at deltage i vores brugerundersøgelse. Så kan du være med til at gøre Goal.dk meget bedre!

  • Hvem er på vej væk? Hvor de de på vej hen? Er det overhovedet en god idé? Få svarene på disse og mange flere spørgsmål i dagens rygtebørs!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk