Annonce
Annonce
Özil rygtes til England igen! Er det Wenger, der er på spil? Få svaret på dagens rygtebørs! Özil rygtes til England igen! Er det Wenger, der er på spil? Få svaret på dagens rygtebørs!

Dagens hotteste rygter - 28. august

Transfervinduet lukker om få dage, så trænerne skal til at skynde sig, hvis de vil købe alle de spillere, som rygterne sætter dem i forbindelse med.

1 2 Næste »

Det er svært at holde trit med de seneste transferrygter, for der har virkelig været gang i både træner- og spillerkarussellen i sommeren 2013. Som en udvidet service for vores forvirrede læsere, bringer GOAL hver dag en lille gennemgang af de hotteste rygter samt vurderer sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete klubskifter.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for onsdag den 28. august 2013!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
2 Kommenter
Christian, du må IKKE tage til Tottenham. Jeg synes faktisk, de har ført et godt transfer vindue, men de skal passe på, at deres mange handler ikke bider dem bagi senere hen. Det ER jo nogle dyre folk, de har købt, og selvom Bale bliver solgt, kan sandsynligheden for manglende succes betyde, at de ender som Rangers... Jeg siger det bare.
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • En lang sommerpause er ovre, fodboldsæsonen er i gang igen, og det betyder også, at GOALs egen tipskupon, Battlechamp, er tilbage!

  • Det vælter frem med nye klubber i toppen af europæisk fodbold. Har du svært ved at vælge, hvilken én du skal holde med? Så tag denne test!

  • Uret tikker, deadlinen nærmer sig, og nu skal der handles i en fart! Der er altid gang i den i transfervinduets sidste dage! Få overblikket her!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk