Annonce
Annonce
Vinker Gareth Bale farvel til Tottenham? HVor skal han hen? Få svaret her! Vinker Gareth Bale farvel til Tottenham? HVor skal han hen? Få svaret her!

Dagens hotteste rygter - 27. juni

Hvem er på vej væk? Hvor de de på vej hen? Er det overhovedet en god idé? Få svarene på disse og mange flere spørgsmål i dagens rygtebørs!

1 2 Næste »

Det er svært at holde trit med de seneste transferrygter, for der har virkelig været gang i både træner- og spillerkarussellen i sommeren 2013. Som en udvidet service for vores forvirrede læsere, bringer GOAL hver dag en lille gennemgang af de hotteste rygter samt vurderer sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete klubskifter.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for torsdag den 27. juni 2013!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
2 Kommenter
Lujan
25 millioner er ikke så godt. :(
Shakhtar er sikkert til at forhandle med.
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Nu kan du være med til at kåre sæsonens bedste i 2012/13. GOAL uddeler nemlig for første gang prisen for sæsonens bedste fodboldspiller.

  • Efter en lidt stille og realistisk dag i går er der igen kommet gang i vilde og skøre rygter om de allerstørste stjerner. Læs dem her!

  • Brug fem minutter af din kostbare tid på at deltage i vores brugerundersøgelse. Så kan du være med til at gøre Goal.dk meget bedre!

  • Der er gået en måneds tid, siden sæsonen 2012/13 sluttede, og nu får du igen lejlighed til at teste, hvor du egentlig kan huske.

Annonce
Annonce
Luk