Annonce
Annonce
HVor skal Casillas nu hen? Få svaret på dagens rygtebørs! HVor skal Casillas nu hen? Få svaret på dagens rygtebørs!

Dagens hotteste rygter - 26. august

Uret tikker, deadlinen nærmer sig, og nu skal der handles i en fart! Der er altid gang i den i transfervinduets sidste dage! Få overblikket her!

1 2 Næste »

Det er svært at holde trit med de seneste transferrygter, for der har virkelig været gang i både træner- og spillerkarussellen i sommeren 2013. Som en udvidet service for vores forvirrede læsere, bringer GOAL hver dag en lille gennemgang af de hotteste rygter samt vurderer sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete klubskifter.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for mandag den 26. august 2013!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
2 Kommenter
Neymar25
Casillias - Arsenal...WHAT!!!!!!???

Det har nu været rygtet siden juni... Men Wenger køber ham ikke. Han kan jo ikke snakke fransk, han er ikke gratis, og Real Madrid vil vel næppe sælge verdens bedste bænkevarmer?(Sorry, men tror Lopez har slået ham af!)
Casillias - Arsenal...WHAT!!!!!!???
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • En lang sommerpause er ovre, fodboldsæsonen er i gang igen, og det betyder også, at GOALs egen tipskupon, Battlechamp, er tilbage!

  • Det vælter frem med nye klubber i toppen af europæisk fodbold. Har du svært ved at vælge, hvilken én du skal holde med? Så tag denne test!

  • Flere af de store transferføljetoner nærmer sig sin afslutning, nye rygter kommer til, andre bliver skudt til jorden. Få overblikket på GOALs rygtebørs!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk