Annonce
Annonce
Jack Wilshere har haft stor succes i Arsenal, men nu sender rygterne ham til en europæisk storklub. Hvilken? Jack Wilshere har haft stor succes i Arsenal, men nu sender rygterne ham til en europæisk storklub. Hvilken?

Dagens hotteste rygter - 24. oktober

Nu er der kun to måneder til juleaften! Går dine juletransferdrømme mon i opfyldelse i år? Få svaret her på dagens rygtebørs!

1 2 Næste »

Hele sommeren fulgte GOAL intensivt med i transfervinduet, men vi sprang af vognen, da transfervinduet lukkede i slutningen af august. Det var der imidlertid ingen grund til, for de vilde transferrygter er fortsat med nærmest uformindsket styrke siden da. Derfor vil vi med jævne mellemrum bringe en lille gennemgang af de hotteste rygter samt vurdere sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete klubskifter.

Bladr videre på næste side, og lad dig overvælde af transferrygter!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvilken klub vandt sidste uges afstemning? Og hvad skal vi stemme om i den kommende uge? Læs om ugens afstemning!

  • Spøgelsesmål i Tyskland, presset vokser på Moyes, Zlatan og PSG slår hul, og Roma er nu kun en sejr fra historisk sæsonstart. GOAL tager på rundtur i Europa.

  • GOAL udpeger 10 unge spillere, der ser ud til at være på vej mod det store gennembrud. Hvem bliver mon den næste Messi eller Maldini?

Annonce
Annonce