Annonce
Annonce
David Luiz kigger drømmende mod fremtiden. I hvilken klub ligger denne fremtid? David Luiz kigger drømmende mod fremtiden. I hvilken klub ligger denne fremtid?

Dagens hotteste rygter - 24. juni

Weekenden er ovre, men rygtemøllen maler videre med uformindsket kraft. Her er et lille udpluk af dagens hotteste rygter!

1 2 Næste »

Det er svært at holde trit med de seneste transferrygter, for der har virkelig været gang i både træner- og spillerkarussellen i sommeren 2013. Som en udvidet service for vores forvirrede læsere, bringer GOAL hver dag en lille gennemgang af de hotteste rygter samt vurderer sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete klubskifter.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for mandag den 24. juni 2013!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Nu kan du være med til at kåre sæsonens bedste i 2012/13. GOAL uddeler nemlig for første gang prisen for sæsonens bedste fodboldspiller.

  • Mafiapenge, muskelbundter og megagarn… Dagens rygtebørs kommer i sandhed hele vejen rundt. Se, hvilke spillere der rygtes til hvilke klubber lige i dag!

  • Der er gået en måneds tid, siden sæsonen 2012/13 sluttede, og nu får du igen lejlighed til at teste, hvor du egentlig kan huske.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk