Annonce
Annonce
Aly Cissokho tænker på, hvor han skal spille fodbold til efteråret. Svaret kan han få på dagens rygtebørs! Aly Cissokho tænker på, hvor han skal spille fodbold til efteråret. Svaret kan han få på dagens rygtebørs!

Dagens hotteste rygter - 23. juli

Temperaturerne i Europa nærmer sig kogepunktet, men det er intet mod temperaturen på rygtebørsen. Læs dagens vilde rygter her!

1 2 Næste »

Det er svært at holde trit med de seneste transferrygter, for der har virkelig været gang i både træner- og spillerkarussellen i sommeren 2013. Som en udvidet service for vores forvirrede læsere, bringer GOAL hver dag en lille gennemgang af de hotteste rygter samt vurderer sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete klubskifter.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for tirsdag den 23. juli 2013!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
2 Kommenter
Wow! Vil Wenger hente andet en franskmænd?:O
06-08-2013 10:47 · 0 Point · Svar
Hvem er ham der Salvio?
24-07-2013 19:20 · 0 Point · Svar
Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Som fodboldmagasin er det uklogt at have kæledægger, men det blæser GOAL højt og flot på og giver her ti gode grunde til, hvorfor tysk fodbold styrer!

  • Dagens rygtebørs bliver en slags hyldest til UEFA Financial Fair Play. Læs her, hvilke klubber der vil smide boksen på hvilke stjerner!

  • Er du ved at blive sindssyg af de mange transfers og rygter? Test, om du har mistet forstanden ved at tage GOALs store transferquiz!

Annonce
Annonce