Annonce
Annonce
Skal Benzema nu væk? Hvorhen? Få svaret på dagens rygtebørs! Skal Benzema nu væk? Hvorhen? Få svaret på dagens rygtebørs!

Dagens hotteste rygter - 22. august

Flere af de store transferføljetoner nærmer sig sin afslutning, nye rygter kommer til, andre bliver skudt til jorden. Få overblikket på GOALs rygtebørs!

1 2 Næste »

Det er svært at holde trit med de seneste transferrygter, for der har virkelig været gang i både træner- og spillerkarussellen i sommeren 2013. Som en udvidet service for vores forvirrede læsere, bringer GOAL hver dag en lille gennemgang af de hotteste rygter samt vurderer sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete klubskifter.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for torsdag den 22. august 2013!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
2 Kommenter
To dåser tun lol haha det er ikke engang løgn.
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Talenter, talenter, talenter... Alle fodboldfans er vilde med dem, men hvor meget ved du egentlig om dem? Tag GOALs talentquiz, og få svaret!

  • En lang sommerpause er ovre, fodboldsæsonen er i gang igen, og det betyder også, at GOALs egen tipskupon, Battlechamp, er tilbage!

  • Transfervinduet nærmer sig sin afslutning, og panikken breder sig. Hvem har is i maven, og hvem går bud-amok? Få svaret på dagens rygtebørs!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk