Annonce
Annonce
Hvem har nu fået den skøre idé at købe Cavani? Hvem har nu fået den skøre idé at købe Cavani?

Dagens hotteste rygter 21. januar

Januar har hidtil været en overraskende stille transfermåned, men det betyder ikke, at der ikke er masser af rygter i omløb. Læs det seneste nye her!

1 2 Næste »

Det kan være svært at holde trit med de seneste transferrygter, for de europæiske storklubber har valgt at fejre UEFA’s Financial Fairplay med at kaste om sig med penge. Som en udvidet service for vores forvirrede læsere, bringer GOAL en lille gennemgang af vinterens hotteste rygter netop nu samt vurderer sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete transfers.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for tirsdag den 21. januar 2014!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
3 Kommenter
Suarez83
Cavani Til Udt.......Spaser
Det er nu ikke det mest usandsynlige rygte nogensinde. PSG's ejere kan jo miste interessen og lukke klubben ligesom Anzhi - man har da lov at håbe på det

PS: Det staves "spasser".
Cavani Til Udt.......Spaser
Cavani ryger ikke til United han blev købt i sommeren, og så sælge ham året efter, så er man idiot, og Cavani har spillet godt i det halve år han har været i Paris.
Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Rekorder, smurmulende teenagere, fyring for åben skærm og trøjesjusk. Twitter har det hele! Vi har samlet de bedste fodboldtweets fra de seneste dage.

  • Er det stilhed før storm, eller har klubberne brugt deres transferbudgetter i sommer? Nok mest det første, for der begynder at ske noget nu.

  • Så er det atter blevet quiztid! Hvor godt kender du egentlig de europæiske klublogoer? Få svaret med GOALs store logoquiz!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk