Annonce
Annonce
Xabi Alonso er netop vendt tilbage fra en lang skade, men er han allerede på vej væk fra Real Madrid? Xabi Alonso er netop vendt tilbage fra en lang skade, men er han allerede på vej væk fra Real Madrid?

Dagens hotteste rygter - 20. november

Bendtner til Real Madrid? Som afløser for Xabi Alonso? Har Florentino Perez tabt sutten? Har GOAL? Få svaret på disse spørgsmål i dagens rygtebørs!

1 2 Næste »

Hele sommeren fulgte GOAL intensivt med i transfervinduet, men vi sprang af vognen, da transfervinduet lukkede i slutningen af august. Det var der imidlertid ingen grund til, for de vilde transferrygter er fortsat med nærmest uformindsket styrke siden da. Derfor vil vi med jævne mellemrum bringe en lille gennemgang af de hotteste rygter samt vurdere sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete klubskifter.

Bladr videre på næste side for at snadre i de hotteste rygter lige nu!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
2 Kommenter
Nej det gør Real Madrid:)
20-11-2013 20:41 · 0 Point · Svar
Du drømmer, Bendtner!
20-11-2013 17:07 · 0 Point · Svar
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • FIFA skal snart uddele Puskas Award for det smukkeste mål i 2013. Se de ti nominerede mål her samt de mål, som GOAL savner på listen over nominerede.

  • Kan du genkende europæiske klubbers fodboldtrøjer, selv når logoerne er forvrænget eller fjernet? Er du trøjeekspert? Få svaret her!

  • Ugens Battle står mellem fans af de største europæiske ligaer

  • Det er spanierne, der dominerer ugens top ti. Hele fire har vi måttet gøre plads til. Spanien skaber spillere, der skaber chancer

Annonce
Mest læste
Annonce