Annonce
Annonce
Har Wenger tænkt sig at handlee på transfermarkedet? Fansene kræver det! Har Wenger tænkt sig at handlee på transfermarkedet? Fansene kræver det!

Dagens hotteste rygter - 20. august

Transfervinduet nærmer sig sin afslutning, og panikken breder sig. Hvem har is i maven, og hvem går bud-amok? Få svaret på dagens rygtebørs!

1 2 Næste »

Det er svært at holde trit med de seneste transferrygter, for der har virkelig været gang i både træner- og spillerkarussellen i sommeren 2013. Som en udvidet service for vores forvirrede læsere, bringer GOAL hver dag en lille gennemgang af de hotteste rygter samt vurderer sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete klubskifter.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for tirsdag den 20. august 2013!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
3 Kommenter
Okay, ville være glad for Richards, Michu og Williams, men tror ikke, det sker.
Vi skal sgu ikke bruge flere midtbanespillere, vi skal bruge forsvarer! Hvornår fatter du det, Wenger?
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Rygtestrømmen fortsætter ubønhørligt, og spørgsmålene hober sig op. Vil Monaco købe verden? Vil Wenger købe noget? Svarene får du måske i dag!

  • Talenter, talenter, talenter... Alle fodboldfans er vilde med dem, men hvor meget ved du egentlig om dem? Tag GOALs talentquiz, og få svaret!

  • En lang sommerpause er ovre, fodboldsæsonen er i gang igen, og det betyder også, at GOALs egen tipskupon, Battlechamp, er tilbage!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk