Annonce
Annonce
Venter der nye eventyr i horisonten for Tottenhams manager André Villas-Boas? Venter der nye eventyr i horisonten for Tottenhams manager André Villas-Boas?

Dagens hotteste rygter - 17. juni

Der er ikke længe, til træningen begynder igen. Klubberne har travlt med at hente spillere, og visse også trænere, til den kommende sæson. Se dagens rygter her!

1 2 Næste »

Det er svært at holde trit med de seneste transferrygter, for der har virkelig været gang i både træner- og spillerkarussellen i sommeren 2013. Som en service for vores forvirrede læsere, bringer GOAL hver dag en lille gennemgang af de hotteste rygter samt vurderer sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete klubskifter.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for mandag den 17. juni 2013!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
1 Kommenter
Joshua John fra Twente skulle være på vej til Brøndby eller FCN... og Franske Rennes skulle være klar med et bud på Mads Albæk fra Midtjylland!
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • I GOAL 6 bringer vi Top 15 målmand, og det er en liste, der har vakt kraftige reaktioner fra læserne. Se, om du er enig med den kontroversielle liste her!

  • Mitre og GOAL udlodder en plads på Laudrup & Høghs ProCamp 2013! Læs her hvordan lige netop du får pladsen!

  • Det er weekend, men agenterne arbejder på overtid med at tjene penge til sig selv og deres klienter. Hvem er på vej til at score kassen? Se dagens rygtebørs!

Annonce
Annonce
Luk