Annonce
Annonce
Nu går der også rygter om Özil. Læs på dagens rygtebørs, hvor han skal hen. Måske... Nu går der også rygter om Özil. Læs på dagens rygtebørs, hvor han skal hen. Måske...

Dagens hotteste rygter - 16. august

Rygtestrømmen fortsætter ubønhørligt, og spørgsmålene hober sig op. Vil Monaco købe verden? Vil Wenger købe noget? Svarene får du måske i dag!

1 2 Næste »

Det er svært at holde trit med de seneste transferrygter, for der har virkelig været gang i både træner- og spillerkarussellen i sommeren 2013. Som en udvidet service for vores forvirrede læsere, bringer GOAL hver dag en lille gennemgang af de hotteste rygter samt vurderer sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete klubskifter.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for fredag den 16. august 2013!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
2 Kommenter
Mesut skal spille for os! Basta! Glem Williams, Wenger køber ikke noget, hvis det koster mere end 2 pund og ikke kan tale fransk, så jeg har opgivet et hvert håb om andre end Sanogo!
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Champions Leagues gruppespil nærmer sig med stormskridt. Test dig selv, og få svaret på, om du er rustet til efterårets europæiske storkampe!

  • Nu har du mulighed for at spille din egen Superliga-sæson på mobilen den nye fodbold-app SUPERLIGA FLICK[BALL].

  • Efter en mindre sommerpause er GOALs rygtebørs nu tilbage og tager temperaturen på spillermarkedet, små tre uger før transfervinduet lukker.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk