Annonce
Annonce
Terry ligger og overvejer sin fremtid. Skal han blive i Chelsea eller afslutte karrieren med et eventyr? Men hvor? Terry ligger og overvejer sin fremtid. Skal han blive i Chelsea eller afslutte karrieren med et eventyr? Men hvor?

Dagens hotteste rygter – 13. november

GOAL har ligget og lyttet til vandrørene rundt om i Europas omklædningsrum i den seneste uges tid, og her er den sladder, der kom ud af det.

1 2 Næste »

Hele sommeren fulgte GOAL intensivt med i transfervinduet, men vi sprang af vognen, da transfervinduet lukkede i slutningen af august. Det var der imidlertid ingen grund til, for de vilde transferrygter er fortsat med nærmest uformindsket styrke siden da. Derfor vil vi med jævne mellemrum bringe en lille gennemgang af de hotteste rygter samt vurdere sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete klubskifter.

Bladr videre på næste side for at gå amok i de hotteste rygter lige nu!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Diego Costa har på rekordfart fået Atléticos fans til at glemme alt om Falcao, men hvor meget ved du egentlig om ham? Tag GOALs Diego Costa-quiz og få svaret!

  • Neymar og Gareth Bale blev hentet til La Liga i sommer og skabte hver sin superduo. Men hvilken af duoerne er stærkest? Kast din stemme!

  • FIFA skal snart uddele Puskas Award for det smukkeste mål i 2013. Se de ti nominerede mål her samt de mål, som GOAL savner på listen over nominerede.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk