Annonce
Annonce
Wayne Rooney står og spejder efter en ny klub. Få et bud på hans næste klub på dagens rygtebørs! Wayne Rooney står og spejder efter en ny klub. Få et bud på hans næste klub på dagens rygtebørs!

Dagens hotteste rygter - 13. august

Efter en mindre sommerpause er GOALs rygtebørs nu tilbage og tager temperaturen på spillermarkedet, små tre uger før transfervinduet lukker.

1 2 Næste »

Det er svært at holde trit med de seneste transferrygter, for der har virkelig været gang i både træner- og spillerkarussellen i sommeren 2013. Som en udvidet service for vores forvirrede læsere, bringer GOAL hver dag en lille gennemgang af de hotteste rygter samt vurderer sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete klubskifter.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for tirsdag den 13. august 2013!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
2 Kommenter
Nu kunne Wenger jo ikke få fingeren ud og hente Higuain, så Gustavo SKAL hentes, hvis holdet vil ret meget i denne sæson. Jeg søger personligt stillingen som træner for holdet, og henter nogen, der ikke er franskmænd, og nogen, folk har hørt om(Hvem er Sanogo)? Jeg har gjort det godt på den post i fifa, og jeg vil gerne vise Wenger, hvordan man skal gøre det shit:) Men han blev jo træner af en årsag, så noget må han jo gøre rigtigt:)
Land tid siden i sidst har lavet "Dagens hotteste rygter"...hvorfor?
Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Er du ved at blive sindssyg af de mange transfers og rygter? Test, om du har mistet forstanden ved at tage GOALs store transferquiz!

  • Temperaturerne i Europa nærmer sig kogepunktet, men det er intet mod temperaturen på rygtebørsen. Læs dagens vilde rygter her!

  • Champions Leagues gruppespil nærmer sig med stormskridt. Test dig selv, og få svaret på, om du er rustet til efterårets europæiske storkampe!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk