Annonce
Annonce
For nylig skulle Okore til Aston Villa. Hvor skal han nu hen? Få svaret på rygtebørsen! For nylig skulle Okore til Aston Villa. Hvor skal han nu hen? Få svaret på rygtebørsen!

Dagens hotteste rygter - 12. juni

Dagens buket af rygter har dansk islæt, men der er selvfølgelig også blevet plads til et Monaco-rygte. Hvilken stjerne skal nu til den franske riviera?

1 2 Næste »

Det er svært at holde trit med de seneste transferrygter, for der har virkelig været gang i både træner- og spillerkarussellen i sommeren 2013. Som en service for vores forvirrede læsere, bringer GOAL hver dag en lille gennemgang af de hotteste rygter samt vurderer sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete klubskifter.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for tirsdag den 12. juni 2013!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
2 Kommenter
kunne ikke forstille mig Nicklas Helenius i Aston Villa!
Update: Okore er åbenbart til lægetjek i Aston Villa, så sandsynligheden for et skifte er lige steget fra 80 % til 99 %
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Vi har videreudviklet quizzen fra sidste uge, så nu skal du gætte, hvilken fodboldspiller vi taler om, ud fra et billede. Tør du prøve kræfter med GOALs nye billedquiz?

  • Engang var fodbold kendt som folkets sport, men nu vrimler tribunerne med rige og berømte fans. GOAL tager et kig på fodboldens mest berømte fans.

  • GOAL bringer dagens hotteste rygter fra den internationale fodboldverden, og der bliver kastet store navne på bordet i dagens rygtebørs.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk