Annonce
Annonce
Hvor skal Christian Eriksen nu hen? Få svaret i dagens rygtebørs! Hvor skal Christian Eriksen nu hen? Få svaret i dagens rygtebørs!

Dagens hotteste rygter - 12. juli

I Silly Season holder rygterne hverken ferie eller weekend. Læs dagens hotteste transferrygter på denne i forvejen varme julidag!

1 2 Næste »

Det er svært at holde trit med de seneste transferrygter, for der har virkelig været gang i både træner- og spillerkarussellen i sommeren 2013. Som en udvidet service for vores forvirrede læsere, bringer GOAL hver dag en lille gennemgang af de hotteste rygter samt vurderer sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete klubskifter.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for fredag den 12. juli 2013!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
2 Kommenter
Ja, der er nærmest inflation i priserne for tiden!

Bare se på de transfers Arsenal, Tottenham og Real Madrid har gang i - det er helt vildt!
02-09-2013 22:50 · 0 Point · Svar
Cavani er godt nok dyr, tænk de gider at betale så meget for ham

siger ikke han er overvuderet eller undervuderet men bare det er dyrt
13-07-2013 21:42 · 0 Point · Svar
Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Brug fem minutter af din kostbare tid på at deltage i vores brugerundersøgelse. Så kan du være med til at gøre Goal.dk meget bedre!

  • Så har brugerne på Goal.dk kåret sæsonens spiller 2012/13. Vinderen blev Cristiano Ronaldo, som fik et lille plaster på såret efter en trofæløs sæson.

  • Det er bestemt ikke uden grund, at silly season har fået sit navn, for det vrimler med tossede rygter i denne tid. Få din daglige dosis transfergalskab her!

Annonce
Annonce