Annonce
Annonce
Dagens hotteste rygter - 11. januar

Dagens hotteste rygter - 11. januar

Der er overraskende stille på transfermarkedet, men under overfladen bobler de vilde vilde rygter. Læs dagens vildeste rygter her!

1 2 Næste »

Det kan være svært at holde trit med de seneste transferrygter, for de europæiske storklubber har valgt at fejre UEFA’s Financial Fairplay med at kaste om sig med penge. Som en udvidet service for vores forvirrede læsere, bringer GOAL en lille gennemgang af vinterens hotteste rygter netop nu samt vurderer sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete transfers.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for lørdag den 11. januar 2014!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
6 Kommenter
Mario Ballotelli rygtes også til Chelsea, og hans pris skulle ligge på omkring 30 millioner pund.
Wayne Rooney skal ingen steder. Og Morata smutter heller ikke
En Morata tror jeg slet ikke smutter, han har ikke præsteret endnu, men han er næsten lige kommet til så hvor sansynligt vil det være.
Hvem er den ulykkelige klub, der er dum nok til at betale penge for den hollandske nulbon denne gang?
Elia fra Werder Bremen er også ret hot efter min mening
Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • GOAL fejrer det truende nytår med et kært gensyn med stjernequizzen. Hvor godt kender du stjernerne i europæisk fodbold? Få svaret her!

  • Fodboldlegenden Eusebio er død, 71 år gammel. Men hvem var den sorte panter egentlig, og hvorfor spillede han for Portugal? Læs om ham her!

  • Se Franck Ribérys bedste mål og tricks for Bayern München og det franske landshold i perioden 2011-13. Scarface tryller!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk