Annonce
Annonce
Jaaa, endelig slipper jeg for at være lejesvend! Men hvor skal Thibaut Courtois hen? Jaaa, endelig slipper jeg for at være lejesvend! Men hvor skal Thibaut Courtois hen?

Dagens hotteste rygter – 10. oktober

Løse rygter og vilde spekulationer er en efterhånden en uomgængelig del af moderne fodbold, og på GOAL er vi ikke for fine til at kaste benzin på rygtebålet.

1 2 Næste »

Hele sommeren fulgte GOAL intensivt med i transfervinduet, men vi sprang af vognen, da transfervinduet lukkede i slutningen af august. Det var der imidlertid ingen grund til, for de vilde transferrygter er fortsat med nærmest uformindsket styrke siden da. Derfor vil vi med jævne mellemrum bringe en lille gennemgang af de hotteste rygter samt vurdere sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete klubskifter.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for de hotteste rygter lige nu!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
1 Kommenter
Håber på Koke, men lyder usandsynligt.
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • GOAL tager på rundtur i Europa og fortæller om løst og fast fra rundens kampe i de fem store ligaer. Hvem toppede, hvem floppede?

  • Klubberne havde travlt på transfermarkedet i sommer. I GOAL 10 kårer vi sommerens 15 bedste transfers, men hvem er startet stærkest i deres nye klub?

  • Flere europæiske topklubber har fået ny manager. GOAL vurderer, hvordan de nye managers er kommet igang med deres nye job

Annonce
Annonce
Luk