Annonce
Annonce
Hvilken ny klub vil Christian Benteke gerne give en krammer? Hvilken ny klub vil Christian Benteke gerne give en krammer?

Dagens hotteste rygter – 10. juli

Det er bestemt ikke uden grund, at silly season har fået sit navn, for det vrimler med tossede rygter i denne tid. Få din daglige dosis transfergalskab her!

1 2 Næste »

Det er svært at holde trit med de seneste transferrygter, for der har virkelig været gang i både træner- og spillerkarussellen i sommeren 2013. Som en udvidet service for vores forvirrede læsere, bringer GOAL hver dag en lille gennemgang af de hotteste rygter samt vurderer sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete klubskifter.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for onsdag den 10. juli 2013!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
2 Kommenter
Desværre for det danske landshold...
Og nu fik Eintracht Frankfurt så nok af Bendtner...
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Silly season er den tid på året, hvor Ikea-ture, bookmaker-odds og mærkelige ansigtsudtryk pludselig bliver gransket med lup. Læs dagens rygter her!

  • Tiden er kommet til den endelige opgør! GOAL 7 er udvidet med 16 ekstra sider, som går i dybden med de to største fodboldstjerner på planeten netop nu.

  • Så har brugerne på Goal.dk kåret sæsonens spiller 2012/13. Vinderen blev Cristiano Ronaldo, som fik et lille plaster på såret efter en trofæløs sæson.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk