Annonce
Annonce

Dagens blog - Ungdomsspillere

Football Manager 2012 har også forbedret den måde, ungdomsspillere rekrutteres på i de forskellige klubber. Læs mere om hvordan du får mest muligt ud af ungdommen i Football Manager2012 her!

Jeg hedder Miles Jacobson, og jeg er studio director hos Sports Interactive, holdet bag Football Manager-spillene. I løbet af de næste uger vil jeg fortælle jer mere om de ændringer og nyheder, der findes i årets udgave af Football Manager 2012 til pc og Mac.
Du kan se vores første udmeldinger om de nye features i FM 2012 på www.footballmanager.com, men i de her blogs går vi mere i detaljen.

Dagens blog handler om ændringer og nyheder omkring ungdomsspillere og 'newgens', der er de nye spillere, der dukker op i spillet, som tiden går.
Vi siger ofte, at FM 2012 er både en evolution og en revolution af spilserien. Så lad os begynde med lidt revolution!

I de tidligere versioner af Football Manager kunne du ikke gøre meget ved dit ungdomshold. Hvert år kom et flok nye drenge til, og det var så det. Det gælder ikke mere.

I FM 2012 giver vi dig mere kontrol over, hvilke spillere der kommer på ungdomsholdet. I slutningen af sæsonen vil du få en besked om, at dine ungdomskandidater er klar til at blive bedømt. Dine trænere vil allerede have set dem og vil kunne give dig en rapport om hver enkelt spiller, og din assistent vil kunne give dig anbefalinger om, hvem der skal have en ungdomskontrakt eller ej.

Din stab vil også arrangere en kamp mellem dit nuværende ungdomshold og de nye kandidater, så du kan se dem i aktion, og du kan vælge at spille dem i normale ungdomskampe i et par uger, hvis du vil se dem yderligere an, inden du bestemmer dig.

I første omgang bliver de nye ungdomsspillere behandlet som et ekstra hold, så du let kan få et overblik over, hvem de er. Når de har spillet kampen mod dine nuværende ungdomsspillere, vil de indgå i det hold på prøve i et par uger.
Det hele giver dig en fantastisk ny mulighed, hvis du gerne vil styre tingene ned i mindste detalje, men det er jo ikke alles kop te, så du kan også få din assistent til at klare det for dig på samme måde, som han kan tage sig af holdsnakken og af pressekonferencerne.

En ting, vi altid forsøger at balancere, når vi tilføjer nye ting er, at folk spiller spillet på forskellig vis.

Vi ved, at nogle af jer vil elske den ekstra kontrol over ungdomsholdene. Men vi ved også, at andre slet ikke gider bekymre sig om ungdomsspillerne overhovedet og hellere bare vil købe gode spillere fra andre hold i løbet af spillet. Og så er der mange, der kan lide at spille med de mindre hold og som hele tiden skal balancere finanserne og vurdere, om pengene skal bruges på ungdomsspillerne eller på førsteholdet.
Så vi har givet jer en ny mulighed.

Nu kan man nemlig bede bestyrelsen om at nedlægge ungdomsordningerne. Det betyder, at der ikke længere vil komme ungdomsspillere til klubben, og at du ikke behøver betale for deres lønninger. Bestyrelsen kan stadig sige nej, men hvis de også er indstillet på at spare penge, så vil de sandsynligvis være enige i din beslutning.
Vi har også forbedret måden 'newgens' laves på ved at indføre en vægtning mod visse positioner for hvert land. I Brasilien, for eksempel, er det sjældent at se naturlige wings i virkeligheden, så der vil være færre newgen-wings fra Brasilien, men flere wingbacks.
Det samme kan siges om spillernes mentale og tekniske styrker og svagheder. Brasilianske spillere har i kraft af deres fodboldopdragelse større sandsynlighed for at have flair. Spanske spillere spiller ofte et kort pasningsspil. Det hele bliver nu bedre gengivet i spillet.

Vi har også forbedret den måde, ungdomsspillere rekrutteres på i de forskellige klubber. Klubbernes ungdomsnetværk og ungdomsfaciliteter har ikke alene betydning for, hvor gode spillere der produceres, men også for rækkevidden af rekrutteringen. Klubber med fantastiske netværk og fremragende træningsfaciliteter vil med andre ord tiltrække spillere ikke bare fra lokalområdet, men også fra andre lande og kontinenter.
Der er også sket store fremskridt i den måde, vi laver navne til de nye spillere på, især fra lande, der har mange regioner med forskellige navnetraditioner.
Det var så det for ungdoms- og newgen-bloggen. Der er sket mange andre forbedringer på området, men dem lader vi jer selv opdage, når i spiller Football Manager 2012 senere på året!

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Mest læste
Annonce
Luk