Annonce
Annonce

Dagens blog - News, Subscriptions and press conferences

Dagens blog vil sætte fokus på hvordan du håndtere News, Subscriptions and press conferences

Hej og velkommen til vores blogs om Football Manager 2012. I år har vi både skrevne blogs og videoblogs, der skal fortælle jer om mange af de nye features vi har tilføjet vores kommende spil.

Du vil kunne finde vores blogs på engelsk, hvis du går til community.sigames.com, men de vil også kunne findes oversat på andre sites, som vi samarbejder med. De danske er, som du ved, på bold.dk

Du kan finde vores indledende introduktion til FM 2012 på www.footballmanager.com, men her går vi meget længere ned i enkelthederne.

I de seneste år har vi introduceret mange nye ting til Football Manager for at gøre dig endnu mere involveret i din egen spilverden. Men vi ved, at det hele godt kan blive lidt for overvældende til tider. Derfor var en af årets opgaver at se på, hvordan vi kunne undgå duplikering af information. På den måde får du stadig alt den information, du har brug for og vil have, men undgår at høre den samme nyhed flere gange.

Vi har kaldt projektet for "The news merge" (nyhedssammenlægningen), og det vil potentielt ændre måden, du spiller på. Læs videre, hvis du vil vide mere.
Efter at have gennemgået alle nyhederne i spillet for at finde dem, hvor du kunne få en masse små stykker af samme nyhed flere steder, måtte vi kigge på overskrifterne til dem og til andre for at sikre os, at overskriften passede til indholdet.

Nogle af dem har været lette at ændre, for eksempel hvis flere spillere går glip af en vigtig kamp, og man bare kan tilføje ekstra tekst til en nyhed. Og når spillere bliver kontraktløse i slutningen af sæsonen, er der nu en enkelt nyhed om ungdomsspillerne og en om seniorspillerne. Eller når vi sammenlagde nyheden om en managerfyring med nyheden om, at klubben leder efter en ny af slagsen.

Men der er også nogle nyheder, der vil påvirke, hvordan du spiller. Det kan være, når vi samler talentspejdernes beskeder, så du får alle de anbefalede spillere fra en kamp i samme nyhed med rapporter om hver enkelt spiller, eller når vi samler nyhederne om alle dine spilleres landsholdspræstationer i en enkelt rapport.
Men den største ændring er den måde, nyheder om transfers behandles på. Hvis du tilbyder en spiller til andre klubber, og der kommer flere bud på ham, vil du ikke længere få alle buddene som individuelle nyheder. Det gør transfercentret meget vigtigere, men det kommer jeg til at tale mere om i en anden blog.

Der er selvfølgelig mange andre nyheder, vi har ændret som beskrevet, men det ville ikke være særligt sjovt, hvis vi fortalte jer det hele i forvejen. I skal selv ind og opleve sagerne, når spillet udkommer!

Vi har også forbedret en masse nyheder på andre måder. For eksempel er der flere nyheder omkring transfervinduet og mere om, hvad en spiller har præsteret efter hans debut, bedre information om, hvorfor en spiller er utilfreds, en indikation om, hvor mange penge du vil tjene på tv-kampe og bedre månedlige rapporter om træningen. Der er mange flere ændringer, og også en hel del nye nyheder ud over det.

Selvfølgelig kan alle nyhederne styres via abonnementsskærmen, der også er blevet forbedret i Football Manager 2012. Det er nu lettere at annullere dine ændringer og at abonnere på spillere, personale og klubber via søgeskærmen, såvel som muligheden for at abonnere eller annullere abonnementer på nyt om de forskellige æresbevisninger.

Og mens vi taler om medierne, skal vi ikke glemme pressekonferencerne. Her er en masse spørgsmål blevet forbedret, og der er kommet nye til, for eksempel om spillere, du har solgt, om et tæt kampprogram, om pauser mellem kampe og endda specifikke spørgsmål, når dine spillere har ramt træværket an masse gange i løbet af en kamp. Blandt meget andet.

Det var så dagens blog. Jeg vender tilbage i morgen med en ny af slagsen.

Se mere om samme emne:
7 Kommenter
Elsker at videoen er lavet med et Goal-blad hvor Iniesta er på forsiden, det gør den perfekt! :D
Syyyyyyyyyyqisk reklame!!

du må lære mig det trick hvor du skyder bolden over havet og tæmmer den på den anden side!
Mega fed reklame! :D
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Mest læste
Annonce
Luk