Annonce
Annonce

Dagens blog - Landshold

Der er kommet nogle små ændringer til Football Manager 2012. Læs mere om hvordan disse ændringer påvirker din måde at styre dit fodboldlandshold i Football Manager 2012.

Hej igen, og velkommen tilbage til vores blog om Football Manager 2012.
I dag vil jeg skrive om landshold og de ændringer og nye ting, vi har indført på det område.

Først og fremmest har vi forsøgt at give spilleren flere ting at lave, når det handler om landshold. Der er flere nyheder og en bedre simulation af, hvad en landsholdstræner laver mellem kampene, og endelig er der også lidt mere spændingsopbygning op til de store turneringer.

For eksempel har vi tilføjet foreløbige udtagelser for første gang. Det betyder, at du kan vælge op til 30 spillere op til en stor turnering, hvis det er regelen.
Men hvordan vælger du, hvilke af de 30 der skal droppes, så du ender med 23? Ved at spille venskabskampe før turneringen selvfølgelig. Du bør kunne få spillet tre-fire stykker i den periode, hvor du har de 30 spillere indkaldt.

Virkelighedens medier elsker at udtale sig om, hvem der skal være på holdet, så en uge inden det foreløbige hold udpeges, får du at vide, hvem der er skadet eller afsoner karantæne, og derfor måske ikke kan komme med.

Du vil også opleve en tættere nyhedsdækning under turneringerne, men det får du selv lov at opleve i spillet!

Der vil, både i og udenfor turneringerne, være meget mere feedback om, hvordan dine ungdomslandshold klarer sig, og om hvem der spiller godt og måske fortjener en plads på seniorholdet.

Der er også an masse nye spørgsmål på pressekonferencerne til landsholdstrænerne for at skabe mere dybde i dit arbejde. Op til de olympiske lege har vi tilføjet trænere for U23-holdene og forsøgt at forbedre valg af spillere til holdet, så også de ældre spillere er med. Deres managere kan dog stadig nægte dem at tage af sted.

Nu har landene også fået deres egen oversigtsskærm med information som 'kælenavn', antal indbyggere, rivaliserende nationer, år for grundlæggelsen, hvornår landet blev en del af det globale fællesskab, managerprofil, næste kamp, plads på verdensranglisten, store klubber i landet, store transfers, bedste spillere og en historie over landets placering på ranglisterne i den tid, du har spillet Football Manager 2012.

Vi har også tilføjet et par landsholdsturneringer til og gjort det muligt selv at oprette turneringer via editoren. Eksempler er den østasiatiske fodboldføderations cupkval, Pacific Games, en udvidelse af Gold Cup, ASEAN-mesterskabet og Asian Games.
Og vi har tilføjet nye regler om internationale tilhørsforhold for spillere, så spillere med flere nationaliteter stadig kan vælge et andet landshold, hvis de kun har deltaget i venskabskampe for deres anden nationalitet.

Noget, der også er blevet mere almindeligt i det virkelige liv er kampen om at blive vært for de store turneringer. Der vil være mere interesse fra både medier og befolkningen omkring afgørelsen af, hvor turneringerne skal afholdes, og der er tre forskellige slags nyheder for processen, hvor bud, deadline for bud og afsløringen af værten bliver gennemgået. Plus lidt klubrelaterede sager, som jeg taler mere om i en af de andre blogs.

Værterne til de store turneringer kan endda vælge at bygge nye stadioner, hvis deres land er blevet udvalgt.
Men min personlige favorit blandt de nye ting omkring landsholdene er noget der er blevet, øh, neglet fra noget vi lavede for mirrorfootball-websiten forud for verdensmesterskabet. Her får du information om, hvilke spillere du skal holde øje med inden de store turneringer afhængigt af, hvilke lande og konkurrencer, du abonnerer på.

Men glem i øvrigt heller ikke holdrapporten, som jeg snakkede om i bloggen om talentspejdernes arbejde. Den findes naturligvis også til landshold, og så er der også en ny skærm, der fortæller klubmanagers, hvordan deres spillere har klaret sig på den internationale scene!

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Mest læste
Annonce
Luk