Annonce
Annonce

Dagens blog - Fodboldligaer

Få mere at vide om hvordan du styrer en fodboldliga. Hent tips og tricks i dagens blog der fortæller dig mere om de enkelte landes ligaer. Styrker og svagheder!

Vi er alle i Sports Interactive stolte over at have gjort Football Manager-serien til den mest omfattende og realistiske simulation af fodboldens verden, der nogensinde er lavet.

Og en af de meget vigtige dele af det arbejde er at sørge for, at alle de lande, der er med i spillet, er så præcist gengivet som muligt.

Det ville være en let sag, hvis alle ligaerne var bygget op på samme måde. Men det er de selvfølgelig ikke! Hvad enten det drejer sig om det engelske pyramidesystem, den brasilianske blanding mellem stats- og nationalt pyramidesystem, regionale divisioner over hele verden eller B-holdene i Spanien, så prøver vi at gøre det helt rigtigt, selvom det kan kræve en masse arbejde, der kun gælder for et enkelt land.

Jeg vil ikke fortælle jer om alle de ændrede ligaregler i år, for der er tusindvis af dem. Selv regelændringer, der blev offentliggjort sent i august måned, som det tyrkiske slutspilssystem, er med i spillet. Og der er kode for at simulere de klubber, der er blevet straffet og fx skal spille uden publikum, eller ikke må være med i de kontinentale turneringer eller er under administration. Det hele er med.
Men der er nogle lande, hvor vi bliver nødt til at bruge ekstra meget tid, fordi deres systemer er så anderledes end andre steder. Det gælder MLS i USA og A-League i Australien.

Så hvis du ikke er interesseret i de lande, skal du holde op med at læse nu! Eller nærmere, komme tilbage i morgen, hvor der er en ny FM 2012-blog.
Men hvis du er interesseret ...

Så lad os begynde med A-League, hvor der er sket betydende ændringer i reglerne omkring såkaldte 'marquee players' (stjernespillere) i Football Manager 2012.
I begyndelsen havde vores spejdere i Australien ikke mulighed for at finde ud af, hvem virkelighedens 'marquee'-spillere var, men det kan de nu, og derfor kan vi også bruge dem både i databasen og i spillet.

Og timingen er perfekt, da A-League også har besluttet at tillade to voksne marquee-spillere per hold i stedet for kun en. Nu kan du have to, hvis bare den ene er australier.
Vi gør det nu også muligt at have ungdoms-marquee-spillere, hvilket er en australsk marquee-spiller under 23 år. De findes i databasen, i spillet og derfor også i vores editor.

Der er også en ny tidstabel for den australske sæson, og en masse ændringer af reglerne for sammensætning af spillertrupper på holdene. Det gør det hele mere realistisk og lettere at forstå.

Vi håber, at de nye ændringer vil gøre det endnu sjovere at være manager i den solbeskinnede A-League.

Så kommer vi til MLS, der er en liga, der består af franchises i stedet for traditionelle klubber. Her ejer ligaen spillerne, og et anvisningssystem (draft) fordeler spillerne mellem ligaens franchises. Hvis du vil opleve noget helt anderledes, skal du prøve kræfter med MLS!

Der er masser af ændringer og nye features i MLS i år. Så mange, at det er svært at finde et sted at begynde! Så jeg nævner simpelthen bare nogle uden nogen særlig rækkefølge ...

MLS-akademier laver nu newgens som i virkelighedens verden.
MLS Combine-hold (lavere hold) har du deres rigtige navne, og der er forbedrede nyheder om Combine-hold, så du som manager bedre ved, hvem du skal prøve at drafte.

Lønloftet hæves nu hvert år, og det bliver meddelt som en nyhed, hvad det nye lønloft er.

Der er flere nyheder omkring MLS All Star-spillet, der fortæller om holdet og går i dybden med spillere fra dit eget hold.
Garanterede kontrakter er blevet forbedret og fungerer nu som i virkeligheden.

Når en spiller bliver solgt er MLS-rettighederne nu bedre simuleret.
Vi har også tilføjet det vægtede lotteri til draft-processen i år. Der er tre eller fire om året, og det er op til dig, om du vil deltage.
Skærmen, hvor truppen skal godkendes, er også blevet forbedret, så spillere ikke bliver løst fra holdet ved en fejl.

'Designated players' fungerer bedre, så to af dem ikke kan byttes, og med en tredje plads til indkøb. Pengene fordeles mellem de klubber i MLS, der ikke vil have en tredje plads til 'designated players'.

Nu har vi endelig tilføjet MLS Discovery-køb, så du kan skrive kontrakt med seks frie spillere eller spillere fra udenlandske klubber per sæson. Eller 10, hvis du er en af de to nye klubber, for udvidelsen af MLS er også med, og vi byder velkommen til Vancouver og Portland i Football Manager 2012.

Og bare for at slå det fast; det her er ikke de eneste nyheder og ændringer til MLS og A-League. Men de viser godt, hvor stor en grad af nøjagtighed vi vil have i de her ligaer, som vi vil med alle ligaer i spillet.

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce