Annonce
Annonce

Dagens blog - Fodboldligaer og licenser

Football Manager 2012 har officielle licenser til forskellige ligaer. Find ud af mere her!

Hvert år trawler SEGA's licenshold verden for officielle fodboldlicenser til Football Manager, og det gælder også i år. Vi har en overflod af licenser til spillet og er meget taknemmelige over alt den information og hjælp, vores licensgivere fra hele verden giver os.

Så dagens blog handler om alle vores licenser:

Australien – Vi har igen licens til Hyundai A-League, så vi kan bruge logoerne fra både ligaen og klubberne, såvel som de rigtige kampe i den indeværende sæson.

Danmark – Vores anden officielle licens fra Superligaen med logoer fra både liga og klubber såvel som spillerfotos, hvor vi har kunnet få fat i dem.

England – Officielle licenser fra Football League og Football Conference, med alle deres andre turneringer inkluderet. Aftalen omfatter logoer fra alle turneringer, spillerfotos (hvor vi har fået dem) og det rigtige kampprogram i Blue Square Conference, Blue Square North & Blue Square South.

Frankrig – Ligalicenser til både Ligue 1 og Ligue 2 med logoer til turneringerne og det rigtige kampprogram i begge divisioner.

Holland – Licenser til både Eredivisie og Jupiler League med logoer til turneringerne og spillerfotos, hvor de er blevet leveret. Vi har også en officiel licens til Team Holland, der er det hollandske landshold.

Nordirland – Licens til Carling Premiership med logoer og spillerfotos, hvor de er blevet leveret.

Scotland – SPL og tilknyttede turneringer med logoer, spillerfotos og det rigtige kampprogram.

Sydkorea – Officiel licens til K-League med alle logoer, spillerfotos, hvor vi har kunnet få dem, og det ægte kampprogram.

Spanien – Licenser til både Liga BBVA & Liga Adelante. Det gør det muligt for os at bruge logoer for hold og turneringer, spillerfotos i begge divisioner og kampprogrammet i Liga BBVA. Vær opmærksom på, at nogle af billederne ikke når med i den fysiske version af spillet, men at vi vil levere billeder, der indsendes mellem produktionsdatoen og udgivelsesdatoen, via Steam.

USA – Licens til MLS med spillerfotos og kampprogram. Og selvfølgelig logoer fra ligaen.

Wales – Licens til Corbett Sports Welsh Premier League + Loosemores League Cup, inklusive det rigtige kampprogram og logoer til turneringer og hold.

Italien – Vi har licens til de følgende italienske klubber (i alfabetisk rækkefølge): AC. Milan, Atalanta, Bologna, Cagliari, Catania, Cesena, Chievo Verona, Fiorentina, Genoa, Inter, Juventus, Lazio, Lecce, Palermo, Parma, Roma, Sampdoria og Udinese.
Ved sidste optælling var der licens til 400 hold i Football Manager 2012 og mere end 4.700 spillerfotos.

Vi håber, at det gør spillet endnu mere autentisk.

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce