Annonce
Annonce
Her er holdet, GOALs brugere mener vil vinde det engelske mesterskab Her er holdet, GOALs brugere mener vil vinde det engelske mesterskab

Chelsea vinder Premier League

Deltagerne i GOALs afstemning peger på Chelsea

Deltagerne i GOALs afstemning om, hvilken klub der vinder årets Premier League, har peget på Chelsea. Londonklubben vandt afstemningen med 32% af stemmerne.

Det øjeblikkelige tophold, Arsenal, var ikke langt efter. Özil, Ramsay og de andre Gunners fik 30% af stemmerne. Det var en tæt afgørelse.

De to hold spillede faktisk mod hinanden i ugens løb. Det var i ligacuppen og her vandt Chelsea 2-0, selvom kampen blev spillet på Arsenals hjemmebane.

Men i går, da den igen stod på Premier League, gik det anderledes. Chelsea tabte helt fortjent 2-0 i Newcastle, hvor hjemmeholdet simpelthen var en klasse bedre i 2. halvleg. Og i London slog Arsenal gæsterne fra Liverpool med 2-0 i en kamp, hvor Arsenal fik lukket ned for Liverpools stærke angreb. Det sidste havde GOAL ikke set komme.

Du kan se hele resultatet af afstemningen her.

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvis du synes, at stormen i mandags blæste kraftigt, så bare vent til du oplever en tur i rygteorkanen. Hold på hat og briller, for der bliver turbulens!

  • Fernando Torres har ikke været noget udpræget succes i Chelsea, men er situationen ved at ændre sig? Er Torres ved at vise sit værd igen?

  • Der er tre kampe fra Premier League på listen over weekendens kampe

  • Den tyske superstjerne har været fænomenal i efteråret, men hvor meget ved du egentlig om ham? Tag GOALs store Özil-quiz, og få svaret!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk