Annonce
Annonce
Det blev Bundesligaen, der vandt Ugens Battle Det blev Bundesligaen, der vandt Ugens Battle

Bundesligaens fans tog stikket

Bundesligaen vandt Ugens Battle. Den fremgangsrige tyske liga er mere populær blandt goal.dks brugere end Premier League og La Liga

Brugerne på goal.dk var ikke i tvivl om, hvilken liga der var den mest populære af de tre stærkeste i Europa for tiden. Bundesligaen slog klart den engelske Premier League og den spanske La Liga i Ugens Battle.

Den tyske liga vinder mange nye fans for tiden. Ingen anden liga kommer i nærheden af Bundesligaens tilskuergennemsnit. De tyske hold klarer sig også rigtig godt i de europæiske turneringer, hvor Bundesligaen i sidste sæson, med to tyske hold i Champions Leaguefinalen, var den stærkeste liga i de europæiske turneringer.

Du kan se afstemningsresultatet her.

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • FIFA skal snart uddele Puskas Award for det smukkeste mål i 2013. Se de ti nominerede mål her samt de mål, som GOAL savner på listen over nominerede.

  • Kan du genkende europæiske klubbers fodboldtrøjer, selv når logoerne er forvrænget eller fjernet? Er du trøjeekspert? Få svaret her!

  • Bendtner til Real Madrid? Som afløser for Xabi Alonso? Har Florentino Perez tabt sutten? Har GOAL? Få svaret på disse spørgsmål i dagens rygtebørs!

  • Hvor godt kender du de største stjerner i europæisk fodbold? Kan du genkende dem selv med sløret identitet? Det kan du få svaret på her!

Annonce
Annonce